1 jaar SpiceM alweer! De tijd vliegt voorbij. Er is zo enorm veel gebeurd. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook privé.

Want SpiceM is zo persoonlijk en het heeft een plaatsje in mijn hart gekregen.

Vorig jaar op 10 oktober 2017 begon mijn reis met SpiceM. Ik heb me die ochtend ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ’s middags had ik een fotoshoot met Suus Fotosjop waarin alle spiksplinternieuwe producten op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Ik was officieel gestart! En zo benieuwd waar stap toe zou gaan leiden.

Na dit jaar heb ik op meerdere beurzen mijn kruidenmixen verkocht en uiteraard via de 2 keer vernieuwde webshop. In februari was er een 14-daagse foodchallenge en ik heb mijn eigen SpiceM e-book gemaakt!

Hier en daar heb ik stappen vooruit gezet en andere keren ging er juist iets fout of kwam er niet uit wat ik had verwacht, maar dit is juist enorm leerzaam en geeft nieuwe inzichten.

Voor het komende jaar heb ik hierdoor nieuwe ideeën en inzichten die ik graag ga delen met iedereen.
Een tipje van de sluier; nieuwe producten in een nieuw jasje, advies op maat op het gebied van eten&drinken en workshops!

Ik ben druk bezig met de plannen en hoop nog heel veel bezig te kunnen zijn met mijn passie voor de kruidenmixen, eten&drinken en hoe dit je leven op een fijne manier kan beinvloeden!

Op naar 2 jaar SpiceM!

Veel liefs
Marenka Geefhuizen Klunder