Het waarom uitgelegd…

10 oktober 2017 ben ik (langzaamaan) begonnen met het opstarten van SpiceM. Al heel lang ben ik namelijk gepassioneerd met voeding bezig en sinds de geboorte van mijn 1e zoontje Twan is dit alleen maar gegroeid.

Ik wil zelf gezond en lekker eten, maar ook zeker zorgen dat mijn zoontjes (net bevallen van mijn tweede zoontje Ries) gezond leren eten en met name een gezonde relatie hebben tot eten.

Ik denk dat we nogal makkelijk geneigd zijn tot het eten van veel suikers, te veel verzadigde en trans-vetten en zout. Ik ben ervan overtuigd dat de oorsprong hiervan ligt in het vroege leren omgaan met voeding. Daarom doe ik mijn best om goede producten te gebruiken, zonder slechte toevoegingen te koken en zoveel mogelijk zout, suiker en slechte vetten uit te sluiten uit ons voedingspatroon.

Dit is echt niet altijd makkelijk of mogelijk. Het leven is druk, zeker met een peuter en baby in huis en het feit dat ik nogal een bezig bijtje ben. Daarom heb ik SpiceM ontwikkelt. Lekkere, pure kruidenmixen waarmee je snel en simpel gezonde gerechten op tafel zet die heel divers en lekker zijn.

Want het is niet altijd haalbaar om uren in de keuken te staan en ook niet iedereen vind dat leuk. Wat ik met SpiceM wil doen is zorgen dat iedereen kan zorgen voor lekkere, gezonde gerechten in korte tijd.

Daarom binnenkort leuke en informatieve kookworkshops met de eerste keer de mixen SpiceM Italie en SpiceM SWEET!

We gaan leuke recepten maken en ik geef tips en trucs om een gezondere leefstijl te gaan hanteren. Dus houd SpiceM in de gaten! Binnenkort volgt er meer info!