Je moet doen waar je goed in bent. Terug naar de basis. Ga daar waar je dromen je voeren.

Allemaal geen loze kreten voor mij op dit moment. Met frisse tegenzin en pijn in mijn hart heb ik besloten te stoppen met SpiceM en zal dit dus mijn laatste bericht zijn op de website, LinkedIn, facebook en Instagram.

Voor iedereen die mij kent is wel bekend dat ik ga voor waar ik in geloof en dat ik een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen bezit. Maar wellicht minder bekend is dat wat er ook gebeurd; mijn gezin komt altijd op nummer 1 en dat is de basis waar ik nu naar terug moet gaan.

Je moet doen waar je goed in bent en dat is voor mij de mensen direct om me heen helpen en zorgen voor mijn kleine mannetjes. Daarom is dit avontuur voor nu even ten einde. Maar dit betekent zeker niet dat er geen nieuwe, mooie avonturen volgen. Het einde van een pad levert vast en zeker tig nieuwe mooie avonturen op andere paden op. Hier ben ik zeker van.

Ik zal nog steeds mijn dromen najagen al zijn die dromen nu wat anders geworden. Dromen kunnen tenslotte veranderen!

Een droom die absoluut blijft is mensen te kunnen helpen bij een gezond eetpatroon en een fijne levensstijl zonder zout, suiker en zonder onnodige zooi in het eten. Dus wie weet pak ik dit tzt weer op zodra mijn dromen me daar weer voeren.

Voor nu heel veel liefs van SpiceM en wie weet hoe en waar we elkaar weer tegenkomen!