Dit is een heerlijk snackje voor als je kleine trek hebt. Ook is het zo gemaakt, dus dat is mooi meegenomen. Met name in de zomer heb ik zelf meestal niet zo veel trek, maar wel zin in iets smaakvols met een lekkere droge witte wijn erbij. Deze gevulde paprika is zo gemaakt en zit boordevol zomerse smaken.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de zoete paprika schoon en snij hem in twee helften. Snij de abrikozen in stukjes en leg deze in de gevulde paprika. Ik vind het zelf lekker om er rucola onder te doen en wat cashewnoten. Allerlei andere opties zijn er natuurlijk ook. Leef je uit met allerlei smaken. doe over de abrikozen alvast wat kruiden en leg dan de brie er over heen. Strooi ook hier weer SpiceM Frankrijk heen en leg de paprika in de oven. Kijk af en toe naar de paprika om te zien of deze al klaar is.

Zodra de paprika naar jouw smaak geroosterd is en de brie gesmolten is kan je toeslaan!

Bon appétit!