Ingredienten:
Kipdijvlees 300 gram (of voor meerdere keren 600 gram)
Oosterse roerbakmix (met peultjes!)
zilvervliesrijst voor aantal personen wat mee smult
kokosmelk blikje
125 ml. yoghurt
scheutje olijfolie
2 eetlepels SpiceM India
Eventueel mango, pitten, bamboescheuten, gedroogde kokos en wat je verder lekker vindt.
Ikzelf vervang het kipdijvlees ook graag door garnalen of pangafilet bijvoorbeeld.

Zet een pan met water op voor de rijst en zet al je ingredienten klaar. Tenslotte ga je roerbakken en moet je overal snel bij kunnen. Zet je wok op hoog vuur en roerbak de kip. Voeg zodra deze goed gaar is de oosterse roerbakmix toe. Blijf goed roerbakken zodat alles goed gelijk gaar bakt. Schud het blikje kokosmelk en voeg 1/3 van de kokosmelk toe. Doe de zilvervliesrijst in het water (voor makkelijk meten hoeveel je nodig hebt kun je een eetmaatje gebruiken www.voedingscentrum.nl) en volg de instructies op het pak van de rijst.

Roer de kokosmelk goed door de groentes en kip. Voeg de 2 eetlepels SpiceM India door de wok. Voeg vrij aan het laatst de mango en yoghurt toe en roer dit nog goed door de Tandoori Masala a la SpiceM. De pitten kun je vlak voor het opdienen als garnering gebruiken net als de gedroogde kokos of je kunt dit er door roeren.

De kleuren van dit gerecht zijn echt top en ik geniet altijd net wat meer van het gebruiken van stokjes bij dit gerecht! Eet smakelijk!